Created (c) by Princexells Seyka (Princelling Saki)
Home » » GENDING TAYUB - GUNUNG PUCANGAN

GENDING TAYUB - GUNUNG PUCANGAN

Liryk Gending Tayup Gunung Pucangan


Pucangan
Ciptaan : ??
Vokal : Parsi Widyawati
Produksi : Perdana Record


Ono cerito, kondange gunung pucangan
Kabeh dulur, wis podo kepranan
Gede cilik, wis podo kelingan
Podo teko ning gunung pucangan


Ono cerito, kondange gunung pucangan
Kabeh dulur, wis podo kepranan
Gede cilik, wis podo kelingan
Podo teko ning gunung pucangan


Sendhang darmo, sendhange poro priyo
Widodari, sendhange poro putri
Ambarsari, putri kang pinuji
Iku pundene kabeh poro putri


Sukro manis, dino anenepi
Lanang wadon kang sami amemuji
Paziarah dewi kili suci
Panditane wanito sejati


Ceritane satriyo tri prakoro
Galogo sakti, crubu den aguno
Biso gawe, deso kang monco warno
Kinayoman dene mbah joyo kuwoso


reff :
kembali ke atas..ono cerito kondange…






Share this article :

0 komentar:

Poskan Komentar

Hari :
 
Support : Jhon Sutaker | Dewi Purwanti | Sendang Made
Copyright © 2010-2015. SENDANG MADE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
Please Wait ..
To Open!
The Page Is Being Loaded
link