Created (c) by Princexells Seyka (Princelling Saki)
Home » » Lirik Lagu - Sendang Made Katon Asri

Lirik Lagu - Sendang Made Katon Asri


Lirik Lagu - Sendang Made Katon Asri

Ayo padha nyatakake
Pinggir alas kudu panggonane
Ing papan kanggo rekreasi
Katon endah serto katon asri

Kondange mula bukane
Wiwit biyen tekane seprene
Sarana nggo panuwun
Pamrihe' bisane kasembadan


Nyata akeh kasembadan
Lan kanthi srana adat ritualan
Seniman pro seniowati
Bebakulan kelawan tani
Martandani lamun kinabulan 
Ayo padha den leluri
Sendhang Made bisane lestari
Share this article :

0 komentar:

Poskan Komentar

Hari :
 
Support : Jhon Sutaker | Dewi Purwanti | Sendang Made
Copyright © 2010-2015. SENDANG MADE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger
Please Wait ..
To Open!
The Page Is Being Loaded
link